VANAF NU GEOPEND

  • Full service wassen
  • Full service interieurbaan
  • Gratis overdekt stofzuigerplein

Full service carwash Rhoon

Met een hypermoderne kettingwasstraat, full service interieurbaan, stofzuigerplein, vakkundig personeel en kwalitatief materiaal levert Clean = Clean altijd optimaal resultaat. Bij ons kiest u niet alleen voor een programma, maar ook voor de allerbeste service op maat.

Kom langs zonder afspraak

Clean = Clean beschikt over een krachtige combinatie van zeer gepassioneerd personeel en hypermoderne materialen. Wij werken namelijk met een 55 lange kettingwasstraat, full service interieurbaan en met een overdekt en gratis stofzuigerplein. Daarnaast hebben wij vakkundig personeel en kwalitatief materiaal en daarmee ontzorgt Clean = Clean de klanten. Wij bieden u kwaliteit én gemak. Bij ons krijgt u gewoonweg de allerbeste service op maat. 

Full service Autowasstraat

Met onze 55 meter lange kettingwasstraat reinigen wij het exterieur van uw auto grondig en veilig. Onze wasstraat wordt bemand door zeer ervaren personeel dat zorgvuldig en enkel met het allerbeste materiaal werkt. Door deze combinatie staan wij altijd garant voor een optimaal resultaat.

fullservice-carwash-stofzuigerplein-clean=clean.jpg

Full service interieurbaan 

Ontdek onze full service interieurbaan voor een efficiënte reiniging van de binnenkant van uw auto. Hier wordt de binnenzijde van het voertuig gestofzuigd, het dashboard stofvrij gemaakt, de sponningen gedroogd en de ramen aan de binnenzijde gereinigd. De full service interieurbaan biedt ultiem gemak en is uiterst snel. Klaar terwijl u wacht.

Stofzuigerplein 

Een gratis extraatje van ons. Bij ons overdekte stofzuigerplein kan iedereen veilig en droog zelf de auto stofzuigen. Geen zorgen om het weer of verkeer, wél een gezellige sfeer.

Kom langs zonder afspraak
Scroll naar boven